Cavia Opvang Zeeland

 

Home | Over ons | Cavia's zoeken baasje | Baasje zoekt cavia's | Vakantieopvang | Shop | Links | Contact

 

   

Vakantieopvang

Wij kunnen ook voor uw cavia's zorgen als u op vakantie gaat of door andere omstandigheden een tijdje niet voor uw cavia('s) kunt zorgen.

We beschikken over zowel ruime binnen- als buitenhokken en het is zelfs mogelijk om uw eigen hok mee te nemen als dat uw voorkeur heeft. Uw cavia('s) zitten bij ons altijd in hun eigen vakantiehok en komen niet in aanraking met de andere cavia's.

De vakantieopvang kost 2,00 euro per cavia per dag. Hiervoor krijgen uw cavia('s) één keer per dag vers groenvoer en water en twee keer per dag vers hooi. U dient wel voor de duur van de vakantieopvang voldoende van uw eigen droogvoer mee te geven. Wij raden dit aan omdat cavia's een gevoelige spijsvertering hebben en het vaak wisselen van voer voor problemen kan zorgen.

Het is niet nodig om uw cavia('s) in te enten voor de vakantieopvang, zoals bij konijnen vaak wel gewenst is. Als u de cavia('s) komt brengen, controleren we hun gewicht, tanden, oren, ogen en vacht.

Wij zorgen tegen een kleine meerprijs ook voor cavia's met speciale behoeften, zoals dieet, vachtbehandelingen of medicijnen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Let op: geef bij uw aanvraag om vakantieopvang te reserveren de volgende zaken duidelijk aan:

- Hoeveel cavia's het betreft.

- Of uw cavia's binnen of buiten wonen.

- Of u het eigen hok meeneemt.

    

Als u de cavia('s) komt brengen, nemen we een aantal afspraken door. Zo weten we wat u wilt dat wij doen bij noodgevallen.

U kunt bij ons met contant geld betalen, via een Tikkie of via een bankoverschrijving.

Mocht u verder nog vragen hebben, stuur ons dan een e-mail of een appje.

 

 

Wil je meer informatie of vakantieopvang reserveren, stuur dan een mailtje of app naar 06-50602418.